opinie

Opinie Bookfinanse pozwolą nam na dostosowanie jakości naszych usług do oczekiwań klientów.

Klaudia Kowalska
Klaudia Kowalska
2024-04-10
Polecam Panią Natalię, bardzo pomocna i rzeczowa ❤️ na każde pytanie wyczerpująca odpowiedź, zero ukrytych rzeczy!
RAT IN GLORY
RAT IN GLORY
2024-04-10
Pani Natalia Lipka świetnie poprowadziła mój przypadek.
I GoD
I GoD
2024-04-05
Serdecznie polecam panią Anastazje i pana Michała
Marta P.
Marta P.
2024-03-28
To chyba najbardziej profesjonalna firma na rynku. Wiedzą co robią, a przede wszystkim zawsze informują klienta o tym, czy mogą pomóc. Nie ucinają kontaktu jak inni. Dziękuję szczególnie Pani Dorocie za zaangażowanie i profesjonalizm.
Dominik Kulasiewicz
Dominik Kulasiewicz
2024-03-28
Polecam współpracę
Adrian Bordarycki
Adrian Bordarycki
2024-03-27
Dzięki pani Dorocie i Anastazji, moje problemy zostały rozwiązane, pospłacali za mnie wszystkie długi, wyczyścili mi zła historię w biku a później przygotowali mnie wzięcia kredytu w banku gdzie jeszcze dobrałem wolne środki na bieżące wydatki, dzięki firmie bookfinanse moje życie zmieniło się, na dzień dzisiejszy nie mam żadnych długów a to wszystko zawdzięczam Dorocie i Anastazji
Slim Janusz
Slim Janusz
2024-03-21
Wielkie podziękowania dla Bookfinanse za szybką i skuteczną pomoc. Pomogli wyjść z ciężkiej sytuacji z której sam nie dałbym rady się wygrzebać. Pan Michał i Pani Anastazja świetnie pomogli przez to wszystko przejść. Gdy miałem jakieś pytania byli cały czas pod telefonem. Dziękuję raz jeszcze i naprawdę polecam.
Piotrek Durka
Piotrek Durka
2024-03-19
Firma na wysokim poziomie ,konkretnie ustalają warunki współpracy i starają sie jak najlepiej pomóc z BIKiem oraz przeprowadzają starannie proces pozbycia sie wszystkich zadłużeń ...Bardzo dziekuje pani Ani za wszelką pomoc oraz przejście przez cały proces ,na prawde firma godna polecenie :).
łukasz
łukasz
2024-03-12
Wszystko załatwione sprawnie i fachowo polecam jak najbardziej

Zostaw komentarz, podziel się informacjami, co Cie spotkało podczas kontaktu z doradcą.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Bookfinanse proces oddłużania

Komentarze…

  1. Awatar Z G
    Z G

    Gorąco polecam Pania Anastazję i Panią Dorotę ,dzięki fachwej i rzetelnej pracy pomógłby mi wyjść na prostą za co jestem mega mega wdzięczny

  2. Awatar Paulina170321
    Paulina170321

    Czy pomogą jeśli są osoby w BIK?

    1. Awatar Aureliusz Stelmaszek

      Dzięń dobry, proszę o wypełnienie formularza znajdującego się na stronie główniej i zaznaczenie zgody na kontakt.
      https://bookfinanse.pl
      Sprawa zostanie przekazana do doradcy, który się z Panią skontaktuje i wyjaśni jak możemy pomóc.
      Pozdrawiam

  3. Awatar Leszek Robert Piątek
    Leszek Robert Piątek

    Dzień dobry proszę o pomoc w spłacie chwilowek

    1. Awatar Aureliusz Stelmaszek

      Dzięń dobry, proszę o wypełnienie formularza znajdującego się na stronie główniej i zaznaczenie zgody na kontakt.
      https://bookfinanse.pl
      Pozdrawiam

  4. Awatar Marcin
    Marcin

    Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc w rozwiązaniu moich problemów finansowych (a były naprawdę ogromne). W szczególności Pani Paulinie Stefaniak za jej profesjonalne podejście do tematu i wyrozumiałość. Firma jak najbardziej godna polecenia.

  5. Awatar Ania M
    Ania M

    Polecam super współpraca 🙂🙂🙂 bardzo pomogli,100%profesjonalizmu. Dziękuję pani Dorocie i pani Anastazji 🤩🤩😘

  6. Awatar M.D
    M.D

    Polecam. Profesjonalne, rzetelne działanie. Jednym słowem – Fachowcy!!!

  7. Awatar Nixmay
    Nixmay

    Z całego serca polecam ta firmę a w szczegolnosci Pania Anastazję. Bardzo dobra współpraca

  8. Awatar K.R
    K.R

    Z całego serca i z czystym sumieniem mogę polecić firmę Bookingfinanse ! Pani Anastazja – najlepsza ! Profesjonalne podejście do klienta, rewelacyjny kontakt . Wieć jeśli jeszcze ktoś się waha czy warto…..Warto!! Jeszcze raz dziękuję.

  9. Awatar Elżbieta Przygońska
    Elżbieta Przygońska

    Polecam z całego serca współpracę z firmę,oraz panią Dorota Pałdyna.Pomogli rozwiązać mi moje problemy,żałuję że wcześniej nie natknęłam się na Bookfinanse,tylko marnowałem czas na niewłaściwych ludzi.POLECAM

  10. Awatar Karolina M
    Karolina M

    Firma godna polecenia. Profesjonalni, przemili i empatyczni ludzie. Pan Michał oraz Pani Anastazja z ogromnym zaangażowaniem zajela się moją sprawą i przeprowadziła krok po kroku przez każdy etap. Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc, bez której nie poradzilabym sobie. Jeszcze raz dziękuję i szczerze polecam każdemu, kto wpadł w klopoty finansowe.

  11. Awatar Magdalena Kruszek
    Magdalena Kruszek

    Chcialabym bardzo podziekowac Pani Anstazji Sawinskiej Pani Martynie Ryfce za pomoc z wyjscia mych problemow. Profesjonalne podejcie do klienta i bardzo mila wspolpraca. Bardzo polecam te Panie. Pozdrawiam

    1. Awatar Aureliusz Stelmaszek

      Dziękujemy za zaufanie!

  12. Awatar Henryka
    Henryka

    Mogę szczerze polecić firmę Bookfinanse. Kompleksowa pomoc w bardzo trudnej sytuacji. Cieszę się, że trafiłam na tak rzetelną firmę 🙂

  13. Awatar Andrzej Pobor
    Andrzej Pobor

    Faktycznie pomogli szybko i skutecznie gdzie inne firmy mydliły tylko oczy a dług się powiększał. Mam jedna rate i jestem zadowolony
    POLECAM I DZIEKUJE

  14. Awatar Justynakrr
    Justynakrr

    Chciałam podzielić się opinia na temat firmy. Przejrzyste warunki, brak ukrytych koszów, szybki proces. Miałam na początku obawy, ale współpraca zakończyła się bardzo pozytywnie. Dziękuję i szczerze polecam! Justyna